Aktuality

přihlásit

odhlásit

28. 12. 2020
zpět

Nové vybavení pro náš orchestr
Karviná

Rok 2020, poznamenaný celosvětovou pandemickou situací, byl pro náš orchestr samozřejmě velice náročný. Zejména z toho důvodu, že jsme nemohli plnit své základní poslání, uskutečňovat koncerty u nás v Karviné ani jinde, realizovat zahraniční zájezdy a jiná umělecká vystoupení. Zaměřili jsme se tedy na vylepšení naší zkušebny a obnovu našeho vybavení. Ve zkušebně byly instalovány akustické panely pro zlepšení zvukových parametrů, byly zakoupeny nové nástroje (eufonium, bastrombon, tuba, digitální klavír,), vybavení pro bicí sekci (koncertní buben ADAMS, nové nástroje Tom-tom, různé paličky a další příslušenství), dusítka a nátrubky pro žesťové nástroje, nové notové pulty, nové přepravní obaly a také nové skladby, které bychom Vám rádi co nejdříve předvedli. Bohužel to nebude ještě na našem tradičním novoročním koncertě, který se po 20 letech poprvé neuskuteční, nicméně věříme, že se společně sejdeme co nejdříve! Vše nejlepší Vám všem v roce 2021!

Za spolupráci v roce 2020 a možnost zakoupit a pořídit  toto nové vybavení děkujeme hlavně statutárnímu městu Karviné. Velice si této spolupráce vážíme a věříme, že vydrží i do budoucí let. 
Zároveň bychom také rádi poděkovali za spolupráci našim dalším významným partnerům Nadaci OKD a Nadaci Landek Ostrava. Věříme, že se v dalších letech budeme opět potkávat na našich koncertech a při podobných příležitostech. 

Foto: Milan Haluška

hermes outlet













































 



Karviná logo